CONTACTEU
EN
introducció

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd s'ha establert des de 1985, que és un dels fabricants més professionals de cremallera de plàstic productes a la Xina. 

La nostra empresa se centra en la producció de cremalleres durant més de 35 anys, la producció diària pot arribar a 1 milió de metres. Els nostres productes es venen bé tant al mercat nacional com al mercat estranger, la nostra empresa va obtenir un gran suport i apreciació dels nostres clients per la gran qualitat i l'artesania professional dels nostres productes. 

La nostra empresa està especialitzada en la producció de productes següents: 

1. cremallera d'os, cremallera de brida,cremallera lliscant, cremallera PE, cremallera PP, cremallera eva, cremallera publicitària, cremallera segellada al buit i tot tipus de cremalleres amb forma. 

2. cremalleres per a bosses de te, bosses de menjar, bosses de disfresses, bosses de fitxers, bosses de correu, bosses de cremallera autosuficients, bosses de compressió, bosses de cremallera no teixides i tot tipus de bosses de cremallera amb cadena de clip. 

3. Màquina extrusora de cremallera d'alta velocitat PP, PE, EVA, màquina de fabricació de bosses amb cremallera i tot tipus de motlle lliscant. 

4. També oferim tot tipus de capçal de cremallera de plàstic. La nostra empresa compta amb equips de màquines avançats i tècniques professionals, podem personalitzar tot tipus de disseny dels nostres clients per ajudar-los a expandir el seu mercat, les vostres idees són de gran importància per a nosaltres. 

Sincerament, us donem la benvinguda a cooperar i desenvolupar-vos amb nosaltres. 

1) Tenim més de 20 anys d'experiència en la fabricació de tot tipus de cremallera de plàstic 

2) Tenim moltes línies de producció avançades i completes 

3) Personal professional per prometre lliurament curt i a temps 

4) Preu competitiu i bona qualitat 


About1


Per què nosaltres 

Cada client és únic. Els clients compren a MH per molts motius. Però, en la majoria dels casos, es redueix a una sola paraula: confiança. 

Confia en la nostra rica experiència! 

En poques paraules, entenem el negoci dels clients. Aquesta afirmació es basa en 20 anys d'adaptació de negocis d'exportació de productes materials amb més de 100 països, no només venem productes, sinó que venem coneixements i serveis segons necessiten els nostres clients. 

L'enfocament al client ens ha aportat una valuosa experiència que es tradueix fàcilment en una altra àrea clau de confiança. 

Confia en les nostres solucions de paquet complet! 

Quan els clients compren a Zili, no només volen comprar "només productes", sinó "el tipus de productes que poden ajudar els clients a obtenir beneficis". Com que coneixem el negoci dels clients, els darrers canvis del mercat i els seus companys, podem crear solucions de paquet per als clients: productes adequats que s'ajustin a les necessitats del mercat del client, lliurament puntual, servei logístic de comoditat, suport financer, etc. Oferim una varietat d'ofertes de servei i suport que aprofiten la base d'experiència del nostre millor personal com a consultors, formadors, equips d'implementació i tècnics postvenda.  

Confia en els nostres resultats guanyadors! 

"El meu negoci creix cada cop més amb ZiL", "Sempre puc confiar en Zili sempre que necessito ajuda", aquestes paraules que sempre sentim dels nostres clients. Estem orgullosos que la meitat dels nostres nous clients siguin induïts pels anteriors. Les nostres bones relacions amb els clients es basen en un interès genuí per crear escenaris de benefici mutu que faci créixer el negoci de tots. 

Seleccionar Zili com a membre del vostre equip i com a col·laborador de l'èxit del vostre negoci és un important vot de confiança. Estarem encantats d'aplicar la nostra experiència, solucions i resultats en nom vostre i començar a guanyar-vos la vostra confiança.


sobre

Tel / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

correu electrònic:

[protegit per correu electrònic]

Adreça:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Xina (continental)

Productes
navegació
Powered By
Powered By Powered By
Segueix-nos
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Política de privacitat | Termes i condicions